Wat is het een druk en bewogen jaar geweest, ik dacht ik zal eens kijken wanneer ik voor het laatst een blog heb geschreven want dat is toch al weer een paar maanden geleden.. Nou toch wel iets langer zie ik gewoon bijna een jaar geleden!!

Hoog tijd voor een nieuw berichtje van ons.

We hebben in het afgelopen jaar zeker niet stilgezeten. Erg druk geweest met onze webshop en gelukkig ook weer een aantal maanden met het geven van cursussen en workshops. Fijn dat alles weer “normaal” is na de coronaperiode. Hopelijk blijft het zo en kunnen we ook na de zomer weer lekker doorgaan met het geven van workshops en cursussen.

Persoonlijk maar ik ook af en toe een uitstapje voor bijscholing en inmiddels ben ik al enige tijd bezig met glasfusen en glasblazen.
Afgelopen week ben ik hiervoor naar Engeland geweest om te kijken of het glasblazen echt iets is waar ik mee door wil gaan. En helaas het was te leuk en ik heb er een virus bij. Naast het pottenbakvirus nu ook het glasblaasvirus ;-).

Het is erg intensief en vooral ook heel warm maar ook zo gaaf om te doen!! Hier wat foto’s van de afgelopen dagen.

 

In de toekomst wil ik dit gaan combineren met keramiek. wordt vervolgd 🙂 🙂