Momenteel kunnen we dit pottenbakweekend niet aanbieden ivm coronavirus. We zijn achter de schermen aan het werken aan een nieuwe opzet die geheel coronaproof is, zodra dit af is komt aanbodt online.

Tijdens deze 2 daagse workshop gaan we het hele weekend pottenbakken. Zowel de beginnend als de gevorderde draaier is van harte welkom!
Altijd al een keer willen draaien, gewoon lekker een weekend draaien zonder zorgen of loop je vast met draaien, dan ben je van harte welkom!

Iedereen draait op zijn eigen niveau en wordt daarbij op wens begeleid. Hierbij kun je denken aan basisgrepen, maar ook aan specifieke vormen of draaitechnieken. Er ligt geprepareerde draaiklei klaar. De klei wordt door ons gerecycled, dus je hoeft hier zelf niets aan te doen! Dat betekent dat je de hele dag bezig kunt zijn met draaien en vormgeven!!!

Maximum groepsgrootte is 12 personen. Je kunt je individueel hiervoor inschrijven.

Het weekend is geheel verzorgd. Dat betekent dat er onbeperkt koffie en thee klaar staat. Daarnaast wordt er 2x voor een lunch gezorgd en tussendoor is er natuurlijk ook iets lekkers! Beide dagen starten we om 10.00u. De eerste dag zullen we rond 17.00u stoppen en de laatste dag sluiten we om 16.30u het weekend af.

De kosten hiervan zijn 197,50 per persoon. Dit is inclusief 10 kg klei, 2 x uitgebreide lunch en onbeperkt koffie/thee.

Geplande weekenden

11 en 12 april 2020
2 daagse workshop geanulleerd ivm covid 19
6 en 7 juni 2020
2 daagse workshop geanuleerd ivm covid19
5 en 6 september 2020
2 daagse workshop geannuleerd ivm covid19
24 en 25 oktober 2020 2 daagse workshop VOL
19 en 20 december 2020 2 daagse workshop VOL

Heb jij interesse in een pottenbakweekend of ben je met een groep en wil je graag met zijn allen een pottenbakweekend volgen? Neem gerust even contact op. Opgeven is mogelijk via de mail, neem contact met ons op. Graag tot ziens!