De nieuwe kleuren van de potter’s choice van amaco zijn binnen!!

Het was een goede work-out vandaag. Alle dozen uitsorteren en weer in de rekken zien te krijgen. Het was passen en meten maar het is gelukt en ook de nieuwe kleuren staan erin!!

Helaas moeten we nog even op 1 nieuwe kleur wachten, want die was op het moment van levering niet op voorraad maar alle andere kleuren staan al online!!

Ik zal de kleuren even aan jullie voorstellen:

PC-24 Sapphire Float

Sapphire Float is een glanzend denim blauw glazuur met een wit rutiel vleugje eroverheen, dat groengrijs openbreekt op structuren.
De rutiel witte gloed vloeit dramatisch bij structuren en vormen met een natuurlijk bolling.

PC-38 Iron Yellow


Iron Yellow is een glanzend geel/creme glazuur met een wit vlekjes ijzer erin. Het is een redelijk dekkende glazuur, maar breekt transparant open op structuren.

PC-63 Cosmic Tea Dust 


Cosmic Tea Dust is een sprankelend/glinsterend donkerbruin glazuur dat een lichtgeel/bruin openbreekt op structuren. De schittering verschuift subtiel van zilver naar koper om het glazuur een iriserende kwaliteit te geven.

PC-64 Aventurine

Aventurine is een amberkleurig glazuur met kristalvlekken, op structuren breekt het open waardoor het een goude kleur krijgt op de hoge delen en een donkere tint krijg op de lager gelegen delen.
Dit glazuur is loopgevoelig in de oven dus let op!!! Laat ruimte over voor verticale stroming/ lopen!
Testen wordt aanbevolen om de juiste toepassing en temperatuur te vinden.

Helaas gaat het me nu niet meer lukken om de glazuren direct te testen, aangezien ik morgen met vakantie ga. Dus ik moet zelf even geduld hebben om deze mooie nieuwe kleuren uit te testen. Het is me gelukkig nog wel gelukt alles online te zetten, zodat jullie er al wel mee aan de slag kunnen!